Algebehandling i Nordjylland, Østjylland og Randers

Har du fået alger på dit tag, så er det på tide at få en algebehandling, eller algebekæmpelse, som det også hedder, fordi alger kan ende med at være decideret skadelige for dit tag. Når algerne først får fat, kan de give grobund til mos, og sammen kan gevæksterne sende deres rødder ned igennem tagpladerne og dermed ødelægge overfladen.

Da mos også holder på fugt, kan det hurtigt resultere i frostsprængninger om vinteren, og så skal du til at skifte tagsten ud, eller i værste fald hele taget, og det er ærgerlige penge at skulle give ud, hvis det kunne have været forhindret med en algebehandling.

Hvordan bliver taget algebehandlet?

Først dækkes taget med et hvidt skum, som trænger ned i gevæksterne og slår dem ihjel. Derved kan der ikke danne sig mos, hvilket hjælper til at holde taget i pæn stand i længere tid.

Hvis du vil gå helt sikker, at taget forbliver algefrit så længe som muligt, kan du få foretaget en efterfølgende dybdegående behandling.

Taget bliver afsæbet og imprægneret, hvilket så gør at taget er vandafvisende efterfølgende.

Få et godt tilbud på algebehandling

For at give dit tag så langt et liv som muligt, er det en rigtig god ide at få en algebehandling, hvad enten den er forebyggende, eller fordi dit tag allerede er overgroet af alger og mos. Og så kan du i samme instans overveje, om en dybdegående behandling er noget du også vil have med det samme.

Så sparer du penge i det lange løb og skal ikke til at betale for istandsættelse, eller måske endda en meget dyr udskiftning af hele taget. Det er værd at tage med i overvejelserne, så du kan spare dig selv for de ærgrelser og penge i sidste ende.