Med en conference app får alle det mest mulige ud af restauranten

Det kan være svært at nå ud til alle med alle informationer, når I holder konference i virksomheden. For det er selvfølgelig vigtigt, at alle er klædt godt på, så de kan finde det rigtige lokale og kan finde hen til det sted, hvor de skal være. Det er også vigtigt, at de nemt kan danne sig et overblik over de arrangementer, der er. Det kan for eksempel være foredrag, oplæg og workshops.

Hvis I gerne vil gøre det nemmest muligt for folk at danne sig et overblik, kan I for eksempel bruge en conference app. Det kan for eksempel være den fra Inavate. Der har I mulighed for nemt at give alle informationer til alle deltagere på konference. Langt de fleste har i dag en smart phone, og en app er nem og hurtig at hente og installere. Det gør, at I for eksempel nemt kan give besked, hvis der er et oplæg, der er blevet flyttet, eller der er en anden form for ændring i programmet. På den måde slipper I for at skulle sætte sedler eller lignende op, men ved, at alle bliver informeret med det samme.

Conference app giver nemmere mødeplanlægning

Når I bruger en conference app, bliver det også nemmere for jer at lave mødeplanlægning. Det kan være, at der skal være flere møder op til konferencen, for at I kan planlægge den. Så er det godt at have en app til det. Der kan I nemt finde et tidspunkt at mødes på.

Hvis folk har brug for at mødes under konferencen, kan appen også hjælpe med det. Der bliver det nemt for folk at finde ud af, hvornår de har tid, og hvor der er et ledigt lokale til at mødes.

Appen kan selvfølgelig også bruges til en række andre praktiske ting i forbindelse med konferencen. Det er for eksempel at registrere deltagerne, når de først kommer til konferencen eller registrere dem i forbindelse med et oplæg eller en workshop, hvis der er brug for det. Det gør det nemt for jer at finde ud af, om I skal vente på nogen eller ej.

Appen er også en god måde at engagere deltagerne på den bedst mulige måde. På de forskellige sider på appen kan deltagerne læse om de forskellige arrangementer og blive engagerede i at deltage i dem. Det er en god mulighed for at få flest muligt til at komme.