En behovsanalyse leder til det bedste kontor

Som direktør eller ejer af et firma bør man altid høre på de medarbejdere man har ansat. For det er dem, som udfører det arbejde, som man selv tjener penge på. Og hvis man er direktør er man formentligt interesseret i flere penge. Ønsker man disse penge må man gøre hvad man kan for at sørge for, at samtlige medarbejdere er tilfredse. Noget af det man kan gøre er at finde et godt kontor, som lever op til de behov, ens medarbejdere har. Det kan være, at man som ejer, chef eller direktør går rundt og tror, at man ved præcis hvad ens medarbejdere vil have. Det er dog sjældent tilfældet. Skal man ud og finde et nyt kontor, hvor man skal have sine ansatte siddende bør man gå meget op i at finde ud af hvad medarbejdernes behov er. For kun på den måde kan man være sikker på, at alle de ansatte fortsat er tilfredse og glade.

Et kontor kan være mange forskellige ting

Noget af det, som man skal undersøge i behovsanalysen af hvilket kontor de ansatte vil have er beliggenhed. For mange mennesker er beliggenhed en meget vigtig faktor når de skal vælge et kontor. For andre betyder det ikke noget. Medarbejderne vil dog stort set altid synes mere eller mindre det samme. Derfor kan man spørge bredt ud og høre hvad folk er til. Man kan spørge folk om de ønsker at have et kontor tæt på hvor de bor eller ej. Der er nogle mennesker, som vil sige, at det er det mest vigtige for dem. Det er især de mennesker, som ikke har bil og generelt har dårlig mulighed for transport. Der vil dog også være dem, som er ligeglade og som går meget mere op i de andre ting. Netop derfor er det vigtigt at tælle sammen for at finde ud af hvor mange der er til det ene og det andet. Et åbent og lyst kontor er generelt noget, som folk sætter meget pris på, så der kan man ikke gå helt galt i byen.

 

Ofte vil man finde ud af, at folk generelt har det fint med at skulle transportere sig selv lidt for at komme på arbejdet. For uanset hvad vil det altid være selve arbejdet og medarbejderne, som er vigtigst. Derfor gør det ikke noget, at man finder et kontor i yderområderne af byen selvom man tidligere har arbejdet i byen. Dog gør det noget hvis det er flere hundrede kilometer væk. Vælger man et kontor der er så langt væk fra det tidligere kontor vil det have store konsekvenser. På den måde kan man nemlig være sikker på, at der er mange mennesker, der vil sige op. Det er noget, som man senere vil ærgre sig. Især vil man ærgre sig hvis det kun er fordi, at det kontor man valgte var billigere. For det er ligegyldigt, at det er billigere hvis ikke man har nogle medarbejdere. For når alt kommer til alt er det medarbejderne, som er dem der genererer penge til virksomheden.

Find kontor med god udsigt

Skal man ud og finde et kontor er det en dejlig ting at finde noget, som har en god udsigt. For finder man det vil man være sikker på, at ens medarbejdere nok skal blive glade og tilfredse. De er nemlig uden tvivl vilde med en god udsigt. Det kan være næsten meditativt at have en god udsigt og det kan gøre, at folk får det bedre når de arbejdere. Og som virksomhedsejer er det altid det du er interesseret i. Så kan du komme op i højderne er det helt sikkert værd at overveje.