Få svar på dine spørgsmål vedrørende inkasso

Inkasso, inkassoloven, inkassoadvokater og så videre. Det kan være svært at finde hoved og hale indenfor inkassolovgivningens hjørner. Derfor kan du med fordel vælge at læse med her, hvor du kan få svar på en del spørgsmål omkring dette område og dermed blive klogere på inkasso. Ordet inkasso er benyttet for en betegnelse for det papir, som meddeler debitor altså skyldneren af nogle penge, at der skal forekomme en inkasso og om handlingen bag en inkasso, som du også kan blive klogere på ved at læse med her. Inkasso er nemlig en indkassering af en forfalden eller gammel gæld som inddrives af en inkassoforretning – det sker via en inkassator, som kan være en pantefoged. Hvis du ønsker at blive klogere på konkrete inkasso beregning m.m. kan du med fordel vælge at benytte de mange forskellige muligheder af inkasso beregnere, som du kan finde rundt omkring på internettet.

 

Er du erhvervsdrivende? Sådan undgår du dårlige betalinger

Er du erhvervsdrivende og ejer din egen virksomhed eller har et stort ansvar i en. Så har du, eller kommer du helt sikkert til at stifte bekendtskab med at give kredit til jeres kunder. Når du skal give kredit til dine kunder, er man jo selvfølgelig meget interesseret, i at få sine penge, derfor er det vigtigt at være kritisk overfor hvilke kunder, som du tilbyder kredit til. Der findes nemlig en masse dårlige betalinger derude, som du helst skal undgå at beskæftige dig med, som sikkert kan få dig til at få brug for inkasso og en inkasso advokat. Men hvordan undgår du så disse dårlige betalere, så du slipper for at indbringe inkasso showet – det kan du få lidt hjælp til her.

 

Der er nemlig en del ting, som du selv kan gøre for at undgå dårlige betalere og dermed også undgå rykkere og inkasso. Det allervigtigste når du skal undgå de dårlige kunder og betalinger er at have et stort kendskab til dem. Jo bedre du kender dine kunder, desto bedre kan du vurdere om de er gode eller dårlige betalere. Forhåndsvisning er alfa omega og viden om især kundernes økonomi og virksomhedsmæssige forhold er så vigtigt, når du ønsker at undgå dårlige betalere. Derfor er det vigtigt, at du som erhvervsdriver laver en god forberedelse, når du skal tjekke dine kunder.

Huskeregler til at undgå de dårlige betalere

Når du skal undgå de dårlige betalere som erhvervsdriver, og ønsker at kende din kunde bedste muligt, så er der tre gode huskeregler som du kan gå ud fra generelt. Du kan lære din kunde bedre at kende ved hjælp af at verificere din kundedatabaser. Derudover er det også utroligt vigtigt at de aftaler i laver virksomheder imellem er skriftlige bindende og aftalt, så der ikke kommer tvivl omkring aftalerne senere. Og så slutteligt er det en gode ide at have en virksomhedspolitik når det kommer til at give kredit til dens kunder.