Køb en pokal til stavekonkurrencen

Hvis I hvert år har en stavekonkurrence eller en anden form for konkurrence på skolen, kan det være en god ide at have en pokal, som vinderklassen kan få. Det er en god måde at hædre vinderne på. Børn kan godt lide at få en pokal. Det er med til at øge stoltheden over at have vundet.

Det kan være en smart løsning, at pokalen kan være en vandrepokal. På den måde kan I bare købe en pokal, der så bliver givet videre til den klasse, der vinder næste år. Det er en smart og budgetvenlig løsning.

En pokal koster i dag ikke særlig mange penge. Særligt ikke, hvis det bare er en lille pokal, der er tale om. Så kan I nemt og hurtig få købt en for skolens budget. Hvis I leder efter en større og en mere eksklusivt udseende pokal, kan I selvfølgelig også få sådan en. Det kommer helt an på, hvad det er, I leder efter.

En pokal skærper konkurrencen og elevernes lyst til at lære

Selvom børn altid elsker konkurrencer, kan det være med til at styrke deres lyst til at lære, at de ved, at de kan vinde en pokal. Når de har set pokalen stå inde i en af de andre klasser, vil de også gerne selv have pokalen stående, så de i et helt år kan beundre den og fryde sig over, at det var deres klasse, der vandt den.

Det er en god ide at få hele klassen til at samarbejde om at vinde pokalen. Det vil gøre, at dem, der er gode til at læse og stave, vil hjælpe dem, der er mindre gode, så hele klassen kan klare sig bedst muligt mod de andre klasser. Det kan være en god ide at have forskellige pokaler til de forskellige klassetrin.