Mangler du ideer til renoveringen af din dagligstue? – Få inspiration her!

Skal du i gang med at renovere din stue? Men mangler inspiration til at gøre hjemmet så indbydende som muligt? Så er du havnet det rette sted.

Nedenfor kan du læse om, hvordan du kan gribe denne renovering an, og du kan få 3 fede ideer, som kan sætte tankerne i gang.

Dette skal du overveje, før du renoverer 

Landscape

Når man skal renovere en del af sit hjem, så vil man gerne gøre det perfekt, da det ofte koster rigtig mange penge at lave om.

Du skal dog huske på, at hjemmet ikke nødvendigvis skal ligne et sæt fra et Tv-show. Et hjem må gerne se ud som, at det bliver boet i, og det skal også være et sted, hvor dig og familien kan slappe af.

Skal du bruge hjælp til en renovering, så kontakt renovering i Aabenraa, Rødekro-området.

3 fede ideer til renoveringen af din dagligstue

Du kan gøre mange ting ved sin stue, og du skal selvfølgelig gøre, hvad du synes ville være mest fedt.

Hvis du har et stort fælles areal, så overvej en sænket stue

Er din underetage nærmest bare et stort åbent rum, hvor spisestue, dagligstue og køkken nærmest går i et? Så overvej at få en sænket stue.

Dette er et enormt moderne design og vil hjælpe rummene til at virke mere adskilte. Derved kan stuen få en mere intim atmosfære, hvilket vil hjælpe på at skabe hygge.

Hvis du ikke er til sænket stuer, hvad så med en hems som hyggekrog?

Hvis du har meget højt til loftet, så kunne det være en ide at få en hems. Denne kan bruges til mange ting – fx:

  • Ekstra sovepladser til gæster
  • En hyggekrog til børnene
  • Et romantisk område for dig og din partner

Opsæt æstetiske bjælker, som giver stuen varme og matcher møblerne

Hvis du ikke gider nogle store ændringer, men bare gerne vil have rummet til at være mere charmerende, så bør du overveje at få sat æstetiske bjælker op i loftet.

Disse giver enormt meget hygge, og de virker nærmest nostalgiske på de fleste af os, da det er sådan noget, man ofte så i sommerhuse eller spejderhytter, da man var barn.

Gå all out, når du skal renovere – hvem ved hvornår det sker igen?

Det er ikke hver dag, at man får lov til at renovere sit hjem, så du skal tage dig god tid til at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig.