Nyheder fra Netflix

Hvis du er glad for film og serier, så kender du helt sikkert til Netflix. Netflix er streamingtjenesten, som giver dig mulighed for at se et hav af programmer, lige når det passer dig bedst. For eksempel når du lander solidt i sofaen og smækker benene op, så er det rart ikke at kunne nøjes med at zappe rundt efter de emner, som man er i humør til at se. Det kan også være, når man er på farten og skal langt med tog eller fly. Netflix husker, hvad du tidligere har set, således at du altid senere kan se videre, samt vil modtage forslag til lignende programmer. Er man flere i hjemmet, kan man oprette hver sin profil. Det er praktisk for alle i husstanden, at der er tilrettelagt individuelt i forhold til, hvad man vil se. Det er fedt, at blive præsenteret for noget, som man har interesse for, og som passer til det man for tiden kan lide at se, uden at skulle bruge tid på at lede efter programmerne hos forskellige udbydere.
I kan eventuelt også lave en fælles familieprofil, hvor I vil få et hav af forslag til familievenlige programmer, som I kan se sammen. Det er hyggeligt, og samler familien om noget fælles.
Det giver selvfølgelig også lidt begrænsninger, at man primært modtager nyheder og forslag om programmer ud fra, hvad man plejer at se, når man ser fjernsyn. Af og til er det også rart at kunne se det aller nyeste, uden at skulle søge specifikt efter det. Her vil det være oplagt at se på Moreflix.

Nyheder fra Moreflix
Hvis du ønsker endnu flere nyheder fra Netflix, samt mulighed for at se de nyeste trailere og læse om de enkelte programmer, så er det klart værd at tjekke nyhederne fra Moreflix.
Moreflix er ikke en del af Netflix, men indeholder kun en guide til hele universet fra Netflix. Siden giver dig et fint og detaljeret overblik over de nyeste film og serier, som enten er kommet på Netflix, eller som er lige rundt om hjørnet. Så ved du, hvad du har at glæde dig til, og kan dermed lettere planlægge en kommende filmaften eller andet. Moreflix tilpasser ikke sine nyheder ud fra, det som du plejer at se. Du kan se alle nyheder. I og med at der konstant kommer nye film og serier til på Netflix, vil du både kunne se kommende og nuværende film og serier under Moreflix nyheder. Du kan også læse anmeldelser at de forskellige programmer. Det giver dermed rig mulighed for at være helt ajour med, hvad der bevæger sig inden for film og serier, samt et godt overblik over anmeldelser.
Hver gang de hos Netflix frigiver en trailer, vil den straks kunne ses hos Moreflix. Så det er et godt sted at holde sig opdateret med Netflix nyheder her.
Uanset om du er til film, serier eller måske en kombination af begge, så kan man på Moreflix også søge specifikt på enten nyheder om film eller serier. Hvad man har lyst til at se, afhænger jo ofte af ens humør på det pågældende tidspunkt.
Da Moreflix ikke er en del af Netflix, giver det læseren et mere nuanceret overblik over nyhederne. Derfor er det et oplagt sted at holde sig opdateret, så man har mulighed for at få det hele med. Bevæg dig ind i et univers af film og serier, læs anbefalinger og få de nyeste nyheder fra folk, som brænder for den verden, og som har en smittende entusiasme omkring emnet. Følg godt med, og hold øje med, hvad du har i vente af god og solid underholdning i den kommende tid.