Pynt dig selv med flotte negle

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv, er flotte negle den perfekte løsning. Når de er velplejede og pæne, løfter det hele dit udseende på en diskret, men elegant, måde.

Du kan selv vælge, om du vil have gelénegle, hvor dine egne bliver forstærket og forlænget, eller om du i stedet gerne vil have lakeret dem med gellak. Exact

Forskøn dine negle med Gellak

Gellak er en blanding af både gelé og neglelak. Det er med andre ord en form for lak, der giver din naturlige negl en ekstra beskyttelse. Derudover har Gellak også en flot naturlighed i sit udseende, der får din negl til at fremstå både pæn og naturlig.

Gellak har også en lang holdbarhed. Derfor holder den også i mindst 14 dage, hvis blot du følger anvisningerne fra din skønhedstekniker.

Gellak fås i alle tænkelige farver. Derfor kan du vælge lige præcis den farve, som du godt kunne tænke dig. Hvis du gerne vil have et specielt mønster eller andet design, kan din skønhedstekniker hjælpe dig med dette.

Forstærk og forlæng din negl med gelé

Hvis du ikke selv har så lange negle, kan det i stedet være en god idé med gelé. Her bliver der lagt gelé oven på din egen negl. På den måde bliver den forstærket og forlænget. Du vælger naturligvis selv, hvilken længde og form den skal have. Det er en fantastisk måde at få en flot og yndefuld negl på, hvis du ikke selv er udstyret med sådan nogle fra naturens side.

Gelé holder typisk i op til 3 uger. Herefter skal der lægges nyt gele oven på din negl, hvis den stadig skal være pæn og ensartet.

Når din negl først er blevet opbygget med gele, har du mulighed for at få dem lakeret med Gellak i netop den farve, du ønsker.

Hvis du bider negle

Gelé kan også være en god idé, hvis du har tendens til at bide negle og gerne vil stoppe. Her gør gelen ind og gør din negl så tyk og stærk, at det praktisk taget er umuligt at bide den.

Derfor kan gelé være en flot og elegant måde at få hjælp til at stoppe med din uvane. Når din negl er blevet gjort så fin i stand, vil du typisk også have mindre lyst til at bide i den.