Sådan undgår du frostsprængte vandrør

Hvis du er træt af at få froststængte vandrør, kan du sikre dig med frost safe, som du kan finde mere information om her: https://topvvs.dk/88-frost-safe

Der bliver ofte koldt i Danmark om vinteren, hvilket kan resultere i, at vandrørene kan fryse til is. Hvis du selv har stået i den situation, så ved du hvor irriterende det kan være. Heldigvis findes der en løsning. Du kan nemlig ved hjælp af et frostsikringskabel, sikre dig mod netop dette problem. Et frostsikringskabel er en slags varmekabel, som hjælper med at holde frosten væk fra vandrørene.

Hvad er et varmekabel?

Varme- eller frostsikringskabler, er en type kabel, som monteres på vandrørene. På kablet er der en termostat, der måler temperaturen på vandrørene Hvis vandrørene så når under en hvis temperatur, så slår kablet helt automatisk til, hvilket sikrer, at det ikke fryser. De kan fås i mange forskellige længder. Her er det vigtigt at vælge det kabel der kommer tættest på længden af vandrøret, så du ikke har en masse ledning i overskud. Du behøver ikke at have fat på en masse værktøj, for at montere et frostsikringskabel, da det er meget nemt at montere.