Værdiskabe kan give dig tryghed i hverdagen

I Danmark begås der flere og flere indbrud i danske hjem. Desværre siger statistikken at kun 6% af indbrud i private hjem bliver opklaret. Det betyder at kun 6% af dem som oplever at få indbrud har en minimal chance for at få deres værdigenstande igen, medmindre de er placeret i et værdiskab.

Ved at placere dine værdigenstande i et værdiskab sikrer du dig såfremt ulykken og indbruddet skulle ramme dig. For når der er indbrud går tyvene typisk efter de laveste hængende træer. Det er de smykker, som ligger fremme, det er TV’et, den bærbare computer og eventuelle kontanter. Årsagen er simpel og logisk. For når man laver et indbrud gælder det om at minimere den tid hvor man er inde i hjemmet, for her er risikoen størst for at blive opdaget. Derfor sikrer et værdiskab.

Værdiskabe betyder sikkerhed

Ingenting er så hærdet at det ikke kan brydes ind i. Men det er heller ikke formålet med et værdiskab. Formålet er at gøre det så besværligt for indbrudstyven at han ikke vil prøve og ulejlige sig med forsøget, da det vil tage for lang tid, og ikke er det værd i forhold til risikoen for at blive opdaget. Så selvom tyven ser skabet og godt kunne tænke sig at bryde ind i det, springer han over, idet at tidsforbruget er for stort i forhold til det potentielle fund i pengeskabet.

Med den sikkerhedsfølelse og sikring af genstandene betyder det at du med sindsro kan opbevare dem i dit værdiskab. For mange af de ting vi har i vores hjem er uerstattelige. Det er arvestykker, uerstattelige minder og andre ting, som kun har værdi for os. Men som har stor værdi.

Opbevar farlige genstande i værdiskabet

Når man anskaffer sig et pengeskab eller værdiskab behøver man ikke kun opbevare værdifulde genstande i det. Der er mange andre ting, som er fornuftige at opbevare i værdiskabet. Har man eksempelvis stærke kraftige piller og børn i hjemmet, er det en oplagt idé at placere dem i skabet. For på den måde sikrer man sig imod at det forfærdelige skulle ske, at et barn kom galt afsted med pillerne. Dernæst kan man opbevare papirer, som man bruger sjældent, men har behov for at vide hvor er. Der er ikke kun tale om pas, men eksempelvis også hundenes sundhedspapirer, børnenes vaccinationsattester og andre dokumenter.

Det er vigtigt at man vælger den rigtige størrelse værdiskab. For de fås i et utal af størrelser. Desto større det er desto mere fylder det (logisk nok). Så det gælder en som kan indeholde alt det man har behov for at opbevarer i det, men som ikke er større end det, så det fylder så lidt som muligt.