Dating DK – Danmarks bedste datingside?

Hvis du nogensinde har talt om online dating med dine bekendte eller allerede har stiftet bekendtskab med det, kender du garanteret Dating DK. Netop denne datingside er en af de ældste og mest troværdige sider, når det kommer til at søge kærligheden online.

Hvis du ikke stoler på mig, kan jeg lade statistikken tale for mig, for med mere end 75.000 besøg hver eneste dag, er Dating DK den største datingside, vi har her i Danmark.

Nu har kvantitet dog aldrig været udtryk for kvalitet, men heller ikke på de sidste parametre skuffer siden.

På Trustpilot får siden nemlig 4/5 eller 5/5 stjerner er 86 % af de personer, der har givet siden en anmeldelse. For en datingside vidner det om kvalitet og tilfredshed blandt de mange brugere, der færdes på portalen. Men findes der nogen bedre måde at teste udsagnene på, end ved at prøve selv?

Kom i gang på 3 minutter!

På bare 3 minutter er du i gang. Okay, den gode profil er naturligvis ikke sat op på blot 3 minutter, men det tager altså ikke længere tid, før din bruger er oprettet, og du er inde i systemet.

Her får du så mulighed for at tilpasse din profil med et billede, dine interesser, en god tekst, der beskriver dig og meget mere. Og selvom du kan slippe afsted med brugeroprettelsen på få minutter, er det altid anbefalet at bruge lang tid på din profil. Det er trods alt den, der skal tiltrække opmærksomheden fra de andre brugere, og den der skal iscenesætte dig.

Husk dog at iscenesættelse ikke skal forstås som om, at du skal sminke, pudse og polere din profil, så den tegner et bestemt billede. Sørg hellere for at være reel og ærlig omkring dig selv på alle faconer. Brug et billede, der viser dig, noter dine nuværende hobbyer og interesser og skriv for guds skyld altid din egen profil. Det tager muligvis lidt ekstra tid, men det er det hele værd, når du møder en person, der er interesseret i DIG og ikke bare en omgang digital fiktion.

Noget for enhver smag

Dating DK er et sted, der tiltrækker et bredt publikum. Men blandt de mange brugere, er det helt sikkert noget for dig. Og for at sortere lidt i det store udvalg, hvis du mener, du kun har interesse i specielle træk, kan du angive dine perfekte match med kriterier som øjenfarver og hårfarve eller ved at angive højdeintervaller eller sågar ved at lade den anden bruger svare på et spørgsmål, du har valgt.

Du kan selvfølgelig kombinere dine teknikker og præferencer på kryds og tværs, så du ender med den person, der ideelt set er din drømmepartner. Du kan naturligvis også vælge at overlade det hele til ”skæbnen”, og lade alle være et potentielt match. Hvem ved, måske du slet ikke vidste, hvem din drømmepartner var?

Er du stadig ikke sikker på, om denne datingside er noget for dig, så Læs mere her.

Uanset hvad du er til er der kun en vej frem: Opret en profil på Dating DK – Danmarks bedste sted at date.