Surf på nettet med ro i sindet med en krypteret VPN

Det er ikke den store hemmelighed, at gud og hver mand er på internettet. Vi bruger det alle sammen og i sådan en grad, at det slet ikke er til at fatte. Det har fuldstændigt taget verden med storm og alt er efterhånden på nettet. Men i takt med, at vi hører om at flere og flere bruger internettet, så ser man også nyheder om, at nu er f.eks. CPR-numre blevet hacket eller en masse informationer er blevet lækket. Hvis man bruger nettet, så har man naturligvis en forventning om, at informationer man sender også forbliver mellem sig selv og afsenderen – der skal ikke nogle lumske typer ind i mellem som opsnapper den information!

Sådan anskaffer du en VPN

Hvordan sørger man så for, at man sikkert kan færdes på internettet, tænker du så sikkert. Der er faktisk et ganske enkelt svar, da det nemlig kan gøres med en VPN. Det er f.eks. ydelser som tjenesten hide my ass, som er en af de større udbydere af denne slags service. Det er nemlig ikke meget mere kompliceret, at hvis man gerne vil anskaffe sig en VPN og surfe på nettet i sikkerhed, så kan man blot klikke sig ind på de forskellige hjemmesider, hvoraf hide my ass også er en del af dem og så blot følge deres guides. De ved godt, at det kan være en smule kompliceret at forstå, hvorfor de gør en dyd ud af at lave så simple og forståelse guides som overhovedet muligt. Hvis du gerne vil komme i gang med en VPN eller blot læse mere om dette, så kan du med fordel læse mere her og blive meget klogere.

Hvad så nu?

Det lyder jo meget godt med alt det der VPN og en masse sikkerhed, men det er måske også lidt vagt og fluffy – for hvad betyder det egentlig? Det betyder ganske enkelt, at den forbindelse du har til et andet sted på internettet, hvilket f.eks. kan være et sted hvor du downloader filer, er fuldstændig krypteret og på den måde sikret, så denne information ikke tilgår andre en dem der har adgang til den. Udefra vil det f.eks. se ud som om, at du blot har forbindelse til f.eks. hide my ass, men de kan altså ikke se hvad der foregår af ting videre ude på det store internet.