Det er vigtigt at arbejde med det, du elsker – og det er vigtigt at pleje kærligheden til sit arbejde

Er du ved at køre død i dit arbejde, er der mange ting, du kan gøre for at forbedre situationen. Nogen vælger helt at skifte karrierevej, andre vælger at tage en pause. Men ofte handler det blot om, at man mangler inspirationen og de gode idéer, som man måske havde i starten af sin arbejdstid.

Arbejder du som projektleder, er det særligt vigtigt, at du konstant føler dig inspireret og fuld af gode idéer. Det kræver også en del drivkraft og motivation at følge projekter til døren, og føler du, at du mangler den gnist og gejst, som du havde engang, kan det være, det er tid til at gøre noget ved det nu.

En god måde at genfinde din kærlighed til dit arbejde som projektleder kan være ved at tage et undervisningsforløb, der inspirere dig og giver dig en masse nye gode idéer – og også en masse viden, som du kan tage med dig tilbage på din arbejdsplads.

Hvad med at blive projektleder?

Har du gået med en drøm om at blive en bedre projektleder, er det måske det helt ideelle for dig med en kortvarig projektlederuddannelse. Som projektleder er det vigtigt at kunne arbejde struktureret, skabe overblik og lave en plan, som man fører helt i mål – og som projektleder har du evnerne. Find inspirationen med en projektlederuddannelse.

Det kan være svært at tilpasse ugentlige aftenkurser eller lignende ind i en fyldt kalender. Men heldigvis kan du få dig en intensiv projektlederuddannelse, som kun varer seks dage.

Sådan er den projektlederuddannelsen

Projektlederuddannelsen indeholder seks moduler, hvor du vil blive undervist af folk, der har rigtig meget erfaring med projektledelse. Altså er du sikker på, at indholdet er relevant og virkelighedsnært.

Det første modul på projektlederuddannelsen handler om teamsamarbejde og projektarbejdsform. Her vil du få en større forståelse for teamdynamikker samt selve arbejdsformen i projekter, og du vil allerede i det første modul indgå i en gruppe, der i fællesskab skal løse opgaver og se, hvilke udfordringer samt hvilke styrker gruppen har i løsningen af en projektopgave.

Det andet modul på projektlederuddannelsen omhandler ledelse i projekter og organisering. Projektlederuddannelsens tredje modul er målfokus og krav. Fjerde modul består af økonomi og risiko. I det femte modul vil du blive undervist i selve planlægningsprocessen i et projekt. Sjette og sidste modul byder på undervisning i kommunikation samt afslutningen af projektet.

Du kommer til at få omkring 15 siders læsning, før projektlederuddannelsen begynder, og al læsning på projektlederuddannelsen vil altså udelukkende bestå af bøger og artikler af forfattere, der er velrespekterede.

Altså vil du blive meget klogere på projektledelse på blot seks dage – og de ting, du lærer på projektlederuddannelsen kan du endda også tage med i andre aspekter af livet. Så er det tid til at indfri din drøm om at blive en endnu bedre projektleder? Så klik forbi Aros Kurser & Uddannelser i dag og se nærmere på den intensive og spændende projektleder uddannelse.