Find ejendomsmægler til salg af sommerhus

Hvis der er én ting, som en ejendomsmægler kan få en god pris for så er det et sommerhus. Det varierer dog meget hvor god en mægler er til dette så det handler om at finde en med god erfaring. Der er forskellige ting du skal tænke over når du finder en ejendomsmægler der kan hjælpe dig med køb og salg af sommerhus.

 

Tænk blandt andet over følgende:

  • Kender din ejendomsmægler området godt?
  • Har du tidligere erfaring med mægleren?
  • Har mægleren solgt noget i samme område før?
  • Giver du en fair pris for mægleren?
  • Kan mæglere både hjælpe med køb og salg?

En ejendomsmægler skal kende området

En af de helt og aldeles ufravigelige ting du skal være sikker på når du vælger en ejendomsmægler det er, at vedkommende kender området godt. For kun hvis vedkommende kender området som sin egen bukselomme kan du ende med et godt salg. Det er nemlig altid bedst at vide hvad der rører sig i det givne område og kun en ejendomsmægler der kender området kan gøre dette. Det er ikke nemt at finde en person i området, som kan hjælpe.

 

Snak med lokalbefolkningen det sted, hvor du har dit sommerhus og meget hurtigt kan de sige dig hvem du skal tale med for at få den bedste pris for dit sommerhus. Lad en god og erfaren ejendomsmægler hjælpe dig, også hvis prisen for vedkommende er lidt højere end for nogle af de andre i området. Spørg for eksempel i Ebeltoft om andre har erfaring med en pågældende ejendomsmægler og tag en snak med dem om hvad de synes.

Sådan får du det meste ud af din ejendomsmægler

Skal man have solgt noget betyder det meget ofte, at man også skal have købt noget. Hvis dette sker i det samme område så kan man muligvis bede sin ejendomsmægler om at stå for begge dele. For mens vedkommende hjælper med at finde en sælger til ens sommerhus kan vedkommende også kigge rundt omkring og se hvad der er til salg, som man kan købe.

 

Ved at få en ejendomsmægler til at klare begge disse ting sparer man en masse tid på andre ting, så som at finde en mægler, som kan klare den anden del af handlen. Det er klart, at det dog forudsætter, at man både skal købe og sælge i det samme område. Det vil for eksempel være tilfældet hvis man ønsker at flytte fra et lille sommerhus til et stort sommerhus.