Gør noget ved det gamle gulv

Det er typisk bedst at få hjælp af nogle professionelle, lige så snart at det har noget med boligen at gøre. Sådan er det også når det kommer til gulvet.

 

Det kan altid være en forfriskning at gøre noget ved det gamle gulv, så det kan komme til at give et nyt og bedre udtryk i rummet.

 

Hvis det er det man har brug for, er det bestemt godt at der findes helt fantastiske gulvfirmaer som kan hjælpe en. Her er en af dem Malerfirma Dalsgaard & Co. A/S – man må dog ikke lade sig snyde af navnet, for de er nu også blevet et gulvfirma, og endda et ret så godt et.

 

Kontakt et gulvfirma – det skal gøres professionelt!

 

Når man har brug for at få noget med gulvet ordnet, er det oftest bedst at det bliver gjort professionelt – det vil altså sige at finde nogle fra et gulvfirma, som har helt styr på sagerne.

 

Det er her at Malerfirma Dalsgaard & Co. A/S kommer ind i billedet, for de kalder sig nu også for et gulvfirma. Hvis man så enten bor omkring Århus, Odder eller Randers, vil der være rig mulighed for at få gulvet fikset – næsten uanset hvad problemet er!

 

Alle medarbejderne i gulvfirmaet har stor erfaring indenfor både rådgivning og gulvafslibning. Der bliver af den grund garanteret den samme høje kvalitet, som de siden har leveret siden 1975 indenfor malerområdet.

 

Der blive udført alle mulige forskellige former for gulvafslibning og genetablering af trægulve for både offentlige, private og erhverv. Her er der selvfølgelig fokus på kvalitet og service, så man sikrer sig det bedste resultat.

 

Udover det, så bliver der også altid kun brugt de mest moderne maskiner samt de bedste materialer. Netop begrund af det, får gulvet en flot finish og rummet kan endda komme til at give et helt nyt udtryk – hvilket er lige det man leder efter, når det kommer til at få gulvet fikset.

 

Garanteret et seriøst og fleksibelt samarbejde

Hvis gulvet er så medtaget at en gulvafslibning ikke er tilstrækkeligt, bliver der dog anbefalet en gulvafhøvling. Har gulvet alt for mange ujævnheder eller er blevet meget beskadiget, kan det af de grunde være nødvendigt at høvle gulvet.

 

I de fleste tilfælde vil det faktisk være nok med en gulvafslibning, men hvis gulvet er alt for beskadiget, er det altså en gulvafhøvling som vil kunne klare jobbet.

 

Malerfirmaet Dalsgaard & Co. A/S, som nu også er et gulvfirma, vil kun kunne garantere et fleksibelt og seriøst samarbejde. Her vil man være sikker på at gulvarbejdet bliver tilpasset netop ens egen kalender, og desuden bliver der altid leveret til aftalt tid – så der ikke bliver forsinket et eventuelt større renoveringsprojekt.

 

Udover gulvafslibning kan der også blive udført afslibning af dørtrin og bordplader, samt oliering af lakering og gulve. Der kan blive monteret fejelister og også udført epoxybehandling af gulve. Derudover kan Malerfirma Dalsgaard & Co. A/S komme og give gratis råd og vejledning, omkring både gulve og gulvafslibning.

 

Hvis man derfor har brug for et fantastisk gulvfirma, kunne det i hvert fald være en mulighed at søge om hjælp her – uanset hvad problemet er.