Har du brug for tankefeltterapi?

Går du og har det svært i din dagligdag og har du brug for terapeutisk hjælp?  Har du nogensinde overvejet tankefeltterapi? Ved du overhovedet hvad det er? Bare rolig! Her kan du læse lidt mere om, hvad tankefeltterapi er for noget og om det er noget, som du kunne få brug for brug.

Læs med her hvis du er interesseret

 

Hvad er det?

 

Tankefeltterapi kombinerer det bedste af begge verdener, nemlig den gamle viden fra østen og den gode tradition for samtaleterapi, som vi har etableret i vesten. I østen er der nemlig god tradition for at kigge på de nervebaner vi har inde i kroppen. Det kan blandt andet ses gennem deres rige tradition for akupunktur, zoneterapi og så videre, hvor de er med til at stimulere energien i de forskellige dele af kroppen.

Tankefeltsterapi bygger videre på denne gode baggrund og viden og kombinerer den med samtaler. På den måde når man gennem samtalerne både den rationelle del af hjernen og man på bearbejdet eventuelle traumer og spændinger i vigtige muskelgrupper.

I dag er vi langsomt begyndt at åbne øjnene op for, at diverse erfaringer og ubehagelig livsoplevelser kan manifestere sig fysisk i kroppen udover blot at sidde som ubehagelig tanker i hjernen. Krop og sind hænger i sandhed sammen og det er netop det, som tankefeltsterapi har fokus på.

Med tankefeltsterapi kan du vide dig sikker på, at alle zoner og områder af krop og sind bliver berørt. Det giver en meget holistisk tilgang til din sygdom og du kan nememre få bearbejdet de traumer, så der måtte sidde og lumre i kroppen.

Det kan lyde ret indviklet men det er egentlig ganske enkelt. Prøv blot at tage kontakt til en professionel i dag og hør mere om tankefeltsterapi, hvis det kunne være noget der har interesse for dig.

 

Kan det hjælpe dig?

 

Er tankefeltsterapi så noget for dig? Den slags spørgsmål er altid en smule svære at besvære og kommer meget an på den enkeltes behov og situation. Om du overhovedet har brug for terapi til at begynde med kan faktisk også være et stort spørgsmål at besvare. Det er nemlig ikke altid helt så nemt at finde ud af.

Hvis du går og har nogle ubehagelige oplevelser eller generelle problemer, som bliver ved med at vende tilbage til dig, så kan det sagtens være at terapi og tankefeltsterapi specifikt kunne være godt for dig. Hvis du har nogle ubehagelige oplevelser, som samtidig har sat sig fysisk i din krop igennem f.eks. spændinger i diverse muskelgrupper, så kan tankefeltsterapi netop være meget healende for dig. I netop sådanne situationer kan det være en rigtig terapiform.

Men det er selvfølgelig altid en god ide lige at smutte til lægen og høre ad hvad de synes. Efter en hurtig snak med lægen kan de sagtens vurdere, om du burde blive skrevet op til et terapiforløb eller ej. Husk dog på, at hvis du er uenig med lægens vurdering kan du altid selv tage kontakt til en terapeut med speciale i tankefeltsterapi.

 

Find mere information

 

Det er altid spændende at dykke ned i den spændende verden af terapiformer og hvis du gerne vil vide mere om en specifik terapiform, nemlig tankefeltterapi, så kan du læse meget mere om det lige her: https://tankefeltterapi.dk/

 

Nettet er altid et fremragende sted af finde alt mulig slags viden, som du skulle være nysgerrig efter at lære mere om. Om det så er terapiformer, tankefeltsterapi eller noget helt andet, så kan du altid finde rigeligt med information om det på nettet.

Så styr gerne din nysgerrighed i dag og gå ind og læs mere om det!