Helium balloner på vores bryllupsdag

Carsten og jeg havde 20 års bryllupsdags i lørdags. Vi har jo efterhånden haft nogle stykker af dem, men jeg fangede alligevel mig selv i at sidde og tænke, at 20 års ægteskab faktisk er noget af en milepæl. Tænk Carsten og jeg har været gift i 20 år! Det jo helt vildt!

Det næste, der slog mig, var at vi de sidste mange år ikke har gjort det store ud af vores bryllupsdage. For et par år tilbage var vi ude og spise, og sidste år gav han mig nogle fine blomster med et sødt kort – i år skulle det simpelthen være en aften udover det sædvanlige. Det er trods alt 20 år vi snakker om.

Derfor gik jeg ind på heliumballoner.dk, og fandt nogle virkelig smukke balloner i helium. Jeg har brugt siden før til børnenes fødselsdage, og altid været meget tilfreds med deres produkter og service. At pynte hele huset op på vores store dag virkede som den helt rigtige måde at fejre vores store dag på.

Hvilke balloner jeg skulle vælge, og hvordan man lige får dem pustet rigtigt op, var dog lidt af en jungle for mig. Heldigvis var kundeservice utrolig behjælpelige med gode råd og fif til, hvornår og hvordan jeg skulle puste ballonerne op, så de blev så smukke som muligt.

Husk på kærligheden i hverdagen

Selvom jeg godt ved, at Carsten og jeg elsker hinanden, så er det ingen hemmelighed, at hverdagen sniger sig ind med årene. Vi har et godt ægteskab, men ofte kommer børn, arbejde og vasketøj til at fylde mest i hverdagen end tiden med hinanden.

Derfor er det så vigtigt at i ny og næ gøre noget helt uventet for at vise den anden, at man elsker hinanden. At huske hinanden på, hvorfor man stadig er sammen år efter år.

Mens jeg pyntede op med store 20’tallers balloner gik jeg og tænkte på, hvor meget jeg egentlig elsker Carsten. På trods af hans dårlige vaner, voksende farmave og snorken, så elsker jeg virkelig Carsten. Ligeså meget som da vi var unge – måske endda mere. Jeg glædede mig virkelig til at se hans reaktion på min lille overraskelse.

En aften vi ikke glemmer foreløbigt

Efter hele huset var pyntet fint op med store smukke helium balloner, og børnene var sendt over til venner og veninder blev det tid til at tænde levende lys, tage vinen frem og sætte den musik på, vi altid lyttede til, da vi var unge. Hvor var jeg spændt. Det var næsten ti år siden vi sidst havde gjort noget helt ’særligt’ ud af vores bryllupsdag, hvor vi var på kurophold.

Det var også en fantastisk tur. Men det her er mere intimt. Bare ham og jeg. I vores vante omgivelser, men uden børn og med smukke helium balloner overalt til at minde ham om, at vi har klaret de første 20 år sammen. Jeg var så spændt på hans reaktion.

Han havde sagt tillykke med dagen tidligere, og vi havde aftalt at lave en god middag sammen og sende ungerne ud af huset. Så var han taget ud for at handle ind til middagen. Men det her tror jeg ikke på, han havde set komme.

Jeg glemmer aldrig min mands ansigt, da han trådte ind i stuen, og så de mange smukke balloner formet som 20-taller! Han smilede stort til mig, og så kneb han en tåre, som han hurtigt skyndte sig at tørre væk. Min dejlige Carsten, altså.

”Tillykke med bryllupsdagen, skat” sagde jeg til ham, og så stod vi og krammede i døråbningen til lyden af de toner, vi blev forelskede til i midt 90erne. Vi sagde ikke noget længe, og det var heller ikke nødvendigt. Det tog ikke meget af min tid at planlægge eller udføre min overraskelse, men det gjorde den helt store forskel på en meget speciel dag.

Tusind tak til heliumballoner.dk for de smukke balloner. De hænger stadig i vores stue her en uge efter til minde om en rigtig dejlig aften.