Hvid paraply til bryllup finder du her

Større butikker som Ikea og jysk sælger billige paraplyer af ringe kvalitet. Men det er vigtigt for brudepar at vælge en stærk paraply der også er flot og klassisk, en paraply der vil pryde bryllupsbilledet. Vi har i paraplybutik en bred vifte af paraply mærker i stærk og flot kvalitet. Vi sælger dem både på vores hjemmeside men også i vores egen butik.

Nogle vil nok sige, at vi ikke i Danmark følger en tradition, som ofte ses i Nordamerika og i øvrigt i en del andre lande. Men da det for nogle alligevel vil kaste et mere romantisk lys over et bryllup, møder man i stigende grad fænomenetherhjemme.Jeg hentyder her til brudepiger og brudesvende, som man førhen ikke så meget til ved kirkelige vielser. Det at brudepigerne kaster blomster foran brudeparret, når de kommer ud, sikrer ifølge gamle overleveringer et langt og børnerigt ægteskab. Hvis vi ser på brudepigen, er hun først og fremmest den person, bruden ønsker skal være en del af hendes bryllup. Måske er hun en søster, eller også det er en meget nær veninde,hvis støtte vil gøre brylluppet mindre stressende for bruden. Hertil kommer hvis der er flere – en gruppe af veninder – som er brudepiger.

 

Hvid paraply til det romantiske bryllup

For den ledende brudepige tjeneret praktisk formål ved siden af, at hun er en moralsk støtte. I engelsktalende lande, kalder man hende ’Bride’s Maid of Honor’.Og i den hektiske tid, hvor brylluppet skal planlægges, er hun brudens fortrolige. Hun er rådgiveren, der sætter handling på, når simple opgaver skal løses.Der skal gives gode råd om alt muligt fra dekorationer, valg af festlokale, bordplaner, menu, vine, musik og et væld af andre opgaver. Hun løber ærinderfor bruden i sidste øjeblik, hvis noget er ’svipset’.Så man kan også sige, at en brud bør have mindst én brudepige, der er pålidelig, munter, hjælpsom, organiseret og tæt på bruden.Det kan for nogle være et svært valg, når den rette kjole skal vælges, så det er rart at have en nær veninde med, som hjælper til med at vælge den rigtige brudekjole og brudepigernes kjoler. Hun er simpelthen med fra start til slutningen på bryllupsfesten, hvor brudeparret har trukket sig tilbage i enrum. Hun hjælper til med brusebadet før brylluppet og valg af kosmetik, sæber og andre artikler.Lige inden bruden skal køre til ceremonien, mens’farmand’ står og tripper udenfor påklædningsværelset, hjælper hun bruden med at tage kjolen på, så den sidder ordentligt.Hun beroliger hende, hvis hun er lidt nervøs før ceremonien. Det bedste er her, at hun selv er gift, og selv har oplevet det hele. Hun sørger for at fortælle gæster om parrets bopæl, når de er vendt tilbage fra deres bryllupsrejse; herunder naturligvis også, hvortil man kansende lykønskninger.Brudepigerne er sociale, de talermed så mange gæster, som de kan. Det får gæsterne til at føle sigvelkomne. De danser for, når der skal sættes gang i den på dansegulvet! Og så er brudepigerne selvfølgeligt med,når festlighederne inden brylluppet i form af en ’polterabend’skal tilrettelægges. Der er ingen grænser for kreativiteten, når det kommer til de mange påfund, der hører til denne aften.

Brylluppet er arrangeret i hvidt, så alle brudepiger bærer denne samme farve, dog uden at overskygge bruden. Hvad kan så herefter gå galt? Med brudeparret og brudepigernes deltagelse er alt tilrettelagt til det perfekte. Og så var der alligevel lige en ting? Vejret! Det kan man ikke forudsige eller kontrollere. Man skal selvfølgeligt følge med i vejrudsigterne, men helt gardere sig kan man kun, hvis man sørger for, at der er paraplyer. Og når nu det hele foregår i hvidt!Hvad er da mere naturligt end, at bruden kan finde læ under en hvid paraply, som brudgommen ridderligt slår op på vej ud af våbenhuset. Brudesvendene sørger på samme vis for, at brudepigerne holdes i læ under hvide paraplyer.