Plakater og malerier hos Galleri Mynewart.dk

Hos Galleri Mynewart.dk kan du vælge imellem et stort udvalg af moderne malerier og design plakater – alt sammen til en skarp pris.

 

Iværksætterne, Malthe og Julie fra Sønderborg på Als, grundlagde tilbage i begyndelsen af 2016 online galleriet Mynewart.dk. Galleriet blev etableret for at tage konkurrencen op mod de etablerede danske gallerier ved at introducere kunst til billige priser.

 

Salg af store og farverige malerier

 

Danskerne elsker kunst til hjemmet. Herom hersker ingen tvivl. Galleriet forsøger konstant at være på forkant med kundernes ønsker, og i disse tider er det især de store malerier, der hitter. Store og farverige malerier er yderst populære, og galleriet arbejder derfor konstant på at optimere og udvide sortimentet af netop denne type kunst.

Store malerier og farverige malerier. Dette er indbegrebet af hvad danskeren efterspørger når det kommer til malerier på internettet. Galleri Mynewart.dk oplever en konstant efterspørgsel på flotte farverige malerier – og gerne i en abstrakt form. Hvorfor netop denne type malerier er blevet så efterspurgte er der en ganske fornuftig forklaring på. Hvor det førhen var portrætmalerier og malerier af naturen, er det i dag den abstrakte kunst, der hitter. Forklaringen ligger i måden hvorpå vores boliger bygges og generelt indrettes. Her er det især det strømlinede og noget farveneutrale look, der går igen. Et stort og farverige maleri, der hænges op i et værelse bestående af førnævnte, giver værelset en unik og spændende personlighed, der gør at det respektive værelse skiller sig ud. Dette er danskerne vilde med, og derfor handles der flere og flere store malerier og farverige malerier.

 

Hvis du også er vild med store og farverige malerier kan du med fordel gå på udkig på Galleri Mynewart.dk. Danmarks største galleri har nemlig et stort udvalg af kunst – herunder især farverige og abstrakte malerier samt store malerier. Galleriet tilpasser og fornyr hele tiden udvalget af kunst, således at det står mål med hvad de danske kunder ønsker sig.

 

Hos Galleri Mynewart.dk sælges der udelukkende håndmalede malerier. Malerierne er malet med olie, der er den klassiske måde at male malerier på. Dette giver en dybde i maleriet som man ikke finder med andre kunstmalinger. Kunstneren bag værkerne er ligeledes passionerede omkring deres håndværk, og har mange års erfaring fra kunstverdenen.

 

Grafiske plakater og fotokunst hitter

 

De grafiske plakater hitter i de danske hjem. Det samme gør fotokunsten. Udover malerier sælger Galleri Mynewart.dk også plakater til deres mange kunder. Plakater er igennem de seneste par år gået hen og blevet meget moderne.

 

Udenlandske såvel som danske grafiske designere har udarbejdet det store og flotte udvalg af plakater til Galleri Mynewart.dk. Udvalget inkluderer blandt andet en lang række plakater med citater, en stor samling fotokunst samt et stort og varierende udvalg af grafiske design plakater. Alle plakaterne er designet således at de passer det den moderne bolig i Danmark anno 2017.

 

Galleriet slår sig udover de traditionelle plakater også på plakat-serier, der består af mere end blot en enkelt plakat. Disse plakater er døbt gruppe-plakater. Man kender idéen og opbygningen fra malerier, hvor et maleri er malet udover flere lærreder. Princippet er helt det samme når det kommer til plakater. Her gået eksempelvis et flot grafisk design igennem flere plakater, der tilsammen danner det endelige resultat. Gruppe-plakater giver et flot visuelt udtryk på væggen, og skiller sig ud i forhold til de traditionelle opstillinger.

 

Det er også muligt at købe rammer til sine plakater hos Galleri Mynewart.dk. I samarbejde med et dansk firma tilbyder galleriet rammer i størrelserne 30×40 og 50×70 cm. Dette er naturligvis de samme mål som plakater trykkes i. Plakaterne trykkes også i Danmark og på papir af rigtig høj standard.

 

Om det er store malerier, farverige malerier, abstrakte malerier så finder du det på galleriets hjemmeside. Det samme gælder for plakater – uanset om det måtte være en grafisk plakat eller flot fotokunst du er på udkig efter.