Julegaver til firmaer

Ja, jeg ved godt jeg normalt er en blogger, der skriver om tøj, men jeg har simpelthen lige noget jeg skal dele.

For min nabo har godt nok bare det fedeste produkt. Han sælger julegaver til firmaer, som de kan give videre til deres vigtige samarbejdspartnere eller kunder.

Og ved I hvad? Det er ikke hvilken som helst julegaver til firmaer, som han producerer – Det er ALT til den søde tand.

De lækreste chokolader i julegaver til dit firma

 

Jeg har smagt dem, og jeg må sige – det er helt vanvittigt. De lækreste Kronborg chokolader, som du kan giver videre i julegave til de firmaer du synes der kræver lidt ekstra forkælelse.

De koster ikke mere end omkring 3 kroner stykket, og du kan bestille dem i massevis.

De er eksemplariske hvis du skal på messe, har mange møder, men mest af alt når du skal pleje relationerne til dine kunder.

Ikke kun indholdet der er godt

 

Indholdet er i den grad prima, men når alt skal komme til alt, så kan chokoladen ikke repræsentere dit firma alene. Du har nemlig mulighed for selv fuldstændig at stå for emballeringen.

Vil du gerne have en fængende tekst på? Vil du gerne have dit logo på? ELLER vil du gerne have begge dele på?

Valget er fuldstændig op til dig. Når du læser dette blogpost, så har jeg kun ét krav (og det er faktisk ikke sponsoreret) – det er at jeg får lov til at smage dine julegaver til dit firma.

Profilkonfekt – din vej til julegaver til firmaer

 

Det kan godt være jeg virker lidt for imponeret, men det er jeg i den grad også.

Det må da være perfekt at kunne tilbyde godt i julegaver til firmaer, og så samtidig at det er godter som har ens eget logo på sig.

Lad os sige du normalt set laver en Instagram story. Den er væk efter 10 sekunder, så du har meget kort tid til at træffe en beslutning.

Med disse lækkerier, så varer din markedsføring måske hele messen eller hele mødet igennem med din samarbejdspartner. Og det spreder sig i vandet. Alt efter hvor mange du køber, så skal de bare gives ud til alle led og kanter. Jo flere du giver firmaer du giver julegaver, desto flere af deres samarbejdspartnere vil lægge mærke til dig.