Lækage? Kig på VVS!

Nu om dage snakker stort set alle sammen om de her lækager. Først kom Wikileaks for nogle år siden og lavede lækager over det hele, så skete det blot for nyligt, at det franske præsidentvalg skulle blive ramt af nogle hackere som lavede nogle lækager. Hvordan i alverden kan det være at i en verden så moderne som vores er vi ramt af disse lækager hele tiden? Og hvorfor står vi ikke i anklerne til vand efter alt dette?

Det var naturligvis blot en lille spøg om ordspillet mellem lækage/lækage. I virkeligheden er de jo to forskellige ting, men nu om dage hvor der er så meget fokus på de lækager der involverer at give informationer til visse, som man ikke burde, hvor er fokus så blevet af den slags lækager, som man simpelthen bare skal have en VVS mand til at kigge på?

 

Hvorfor du skal tænke over VVS

Men det egentlig spørgsmål må jo så være hvorfor det lige præcis er, at vi skal snakke om VVS og VVS-installatører. De fleste tænker nok ikke på dem før de får brug for dem og det mener jeg egentlig er lidt af en fejlagtig ting. For selvom det er godt at vide hvornår man skal bruge en VVS mand, så er det nogle gange lidt for sent, og i andre tilfælde kan det faktisk være at en VVS mand er lige præcis hvad du skal bruge, men det vidste du måske ikke. For der er faktisk overraskende mange ting som VVS mænd kan finde ud af at installere, og det er måske ikke alle sammen som har styr på præcis hvad en VVS-installatør rent faktisk kan gøre.

Så lad os kigge på de gode grunde til at overveje netop dette. Først og fremmest tager de sig naturligvis af alle de VVS-installationer du nogensinde skulle have brug for. Det kan være alt fra det traditionelle til det helt nye, men det vidste du sikkert godt så vi hopper videre. Vidste du, at flere VVS-installatører faktisk også er hærdet i bl.a. jordvarme og vil kunne tilbyde jordvarmeanlæg, luft til vand-varmepumper og luft-til-luft? Dette er fantastisk fordi hvis du ved lidt om varmepumper så ved du også, at de rent faktisk kan spare en hel masse penge i det lange løb ved at konvertere luft eller vand til energi og derved være en grøn måde at skaffe sin varme på (og en billig måde at slippe udenom DONG og andre firmaer du er afhængig af!)

 

Men hvad med prisen for VVS-installationer?

Nu tænker du sikkert ligesom så mange andre at prisen må være helt hen i vejret, og at det jo nok er hvad der holder dig fra at hyre en VVS-installatør til at starte med! Men hvis du bor i Odder, Horsens eller Skanderborg så er det faktisk overhovedet ikke noget du burde være bange for, for nyeste undersøgelser viser, at VVS mænd i netop de områder er langt billigere end sammenlignet med resten af landet.

Hvordan det kan være skal du ikke spørge mig om, det har noget at gøre med antallet af talentfulde VVS-installatører i Odder, Horsens og Skanderborg som indgår i en lille priskonkurrence, men når det er sagt så betyder det altså for dig, kunden, at alting simpelthen bare er så billigt at det næsten ikke kan betale sig ikke at gøre det. For man skal jo også se det som en form for investering. De penge du bruger på din ejendom kommer til at gå tilbage i lommen på dig eftersom de jo netop øger din boligs værdi og derved også din rigdom. Så tvivl ej og undersøg VVS mulighederne i dag!