Sådan får du tiden til at gå under lockdown

Lockdown er ikke sjov for nogen af os. Vi savner alle vores venner, familie og at kunne gøre alle de ting, vi plejer. Selvom samfundet så småt begynder at åbne op igen snart, må vi nok indse, at der går noget tid, før at verden bliver helt sig selv igen. Det betyder blandt andet, at vi skal blive bedre til at ikke forsamle os så mange og blive hjemme og underholde os selv.

Men hvad så med alle os, der ikke er så glade for at være hjemme hele tiden? Og som har svært ved at finde på ting at lave? Ja, vi må lære at tænke ud af boksen og finde på ting at lave herhjemme alene. Jeg har her samlet mine bedste bud på, hvad du kan fordrive tiden med derhjemme. 

Hold venskaberne ved lige ”online”

At mødes online med vennerne er selvfølgelig ikke det samme som at mødes fysisk. Ikke desto mindre er det en fin nødløsning under en pandemi. Det eneste, møderne kræver, er en computer, et RJ 45 kabel og en internetforbindelse. Så kan du lave lige præcis det, du vil med dine venner online.

Du kan skype, spille online sjove spil som fx Tegn og Gæt sammen, eller spille skydespil som Counterstrike eller strategispil som Age of Empires. Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er at have det sjovt og få snakket med sine venner, og hvilken bedre måde at gøre det på end online. (Når det nu ikke er en god tid at mødes ansigt til ansigt)

Hav kvalitetstid med familien

Selvom vi ikke må se særlig mange disse tider, så er familien selvfølgelig undtaget. Det betyder, at du kan få stillet dine sociale behov med familien i større grad, end du er vant til. For mange er det selvfølgelig en selvfølge, men hvis du ikke er familie menneske, eller måske ikke har det bedste forhold til din familie, så er det måske nu, du kan ændre på det.

Har du ikke set dine forældre længe, eller har du været lidt uvenner med en søskende? Så brug lockdown som undskyldning til at ses og snakke ud. Familie er alt vi har i sidste ende, og hvis man ikke kan ses og snakke sammen under en pandemi, hvornår skulle man så kunne?

Få styr på alle dine udskudte husprojekter

Der er altid et havearbejde, oprydningsarbejde, tøj sortering eller en hovedrengøring, som man har udskudt i ugevis. Og nu hvor du alligevel skal være hjemme og kede dig, kan du lige så godt få taget hul på nogle af alle de projekter, du har udskudt.

Hvis det er for uoverskueligt, kan du måske lave en to-do liste og fordele arbejdsopgaverne ud på forskellige dage. Det vigtigste er, at du kommer i gang og får det gjort. Hellere nu end når du rent faktisk kan komme ud og lave nogle ting, du har lyst til.

Jeg håber, du har fundet noget inspiration til at komme corona kedsomheden til livs. God fornøjelse!