Den perfekte mors dags gave, som enhver mor vil elske

Mors dag nærmer sig med hastige skridt. Det betyder at mødrene landet over glæder sig til blomster og søde kort. Eller gør de virkelig? Jeg har ikke selv børn, men jeg har en mor, som jeg forsøger at forkæle hvert år. Oftest bliver det dog til en buket blomster og et sødt kort.

Nogle af mine veninder har nogle ret kreative børn, som virkelig formår at ramme plet med søde gaver hvert år. Jeg har skrevet nogle af de bedste idéer ned, så jeg har lidt inspiration til mors dag fremover. Måske du også kan finde inspiration?

Det er tiden, som tæller

Min søde, gamle mor bliver altid glad for blomster fra mig. Men her de sidste år, har hun sagt, at det behøves jeg altså ikke. ”Det er tiden, som tæller”, siger hun. Så sidste år prøvede jeg at tænke lidt ud af boksen, omkring hvad der kunne glæde hende, hvis det var tiden, der var vigtig.

Derfor inviterede jeg hende over til en lækker hjemmelavet middag med hendes livret og yndlingsdessert. Bare hende og jeg. Hun fik helt tårer i øjnene, da hun så, hvor fint jeg havde dækket op og kunne se hendes livret komme ud af ovnen. Så glad blev hun aldrig, når jeg ”bare” kom med blomster. Det betyder lidt ekstra, når man har sat sin tid af og gjort noget ud af sin overraskelse. Så husk at forkæl jeres mødre med jeres tid. Det lover jeg, de bliver ekstra glade for!

Gavekort til huslige pligter

Min mor er ved at blive gammel, og det betyder de huslige pligter ikke er lige så nemme at gå til, som de var for ti år siden. Derfor har jeg i år givet hende et gavekort på ”datter” tjenester i hjemmet, som jeg ved, hun bliver glad for.

Hun har noget havearbejde, der er svært for hende at komme til med hendes ryg, så jeg har blandt andet skrevet 3 timers havearbejde på. Så har jeg også lovet hende, at hjælpe med at male hendes kontor, der virkelig trænger. Sidst men ikke mindst, skal hun have flyttet rundt på alle møblerne i stuen, fordi der kommer nye møbler næste måned. Jeg kunne mærke på hende, at hun blev rigtig glad og lettet. Små ting, der betyder meget i en hverdag, hvor man ikke helt kan de samme ting mere.

Tag på mor-datter tur

Næste år har jeg planlagt at gøre noget ekstra ud af hendes fødselsdag. Hun bliver 70 næste år, så hun fortjener en ekstra god gave i anledningen af hendes runde fødselsdag. Jeg tænker at tage hende med på et spaophold med noget rigtig lækker mad, en god massage, en lækker chokolade gaveæske og nogle gåture ude ved vandet. Hun elsker naturen, og særligt at gå langs vandet og have dybe, meningsfulde samtaler.

Jeg er sikker på, hun bliver rigtig glad for den gave. Jeg håber, du fandt inspiration til en god mors dags gave i mit indlæg. Held og lykke med gaveprojektet.