Vælg Catering Fyn når du skal have mad leveret

Der er et utal af leverandører at vælge imellem, når maden skal bestilles til konfirmationen, 75-års fødselsdagen eller julefrokosten i firmaet i Odense og omegn.

 

Her får du nogle gode råd til valget af leverandør.

 

  1. Vælg et cateringfirma, der har et bredt udvalg af retter, så du har noget at vælge imellem
  2. Tag kontakt til firmaet og undersøg, om du selv kan byde ind med retter
  3. Og tjek om de også kan håndtere maden til allergikeren eller vegetaren

 

Hos Catering Fyn kan du få menuer, der varierer over året, og du kan med stor sandsynligved finde noget, der passer til lige netop din smag og din fest.

Hvordan sikrer du dig, at du har fat i den rette?

 

Tjek i din omgangskreds, om der er nogen i og omkring Odense, der har erfaringer – gode eller dårlige – med de leverandører, du har valgt ud til din bruttoliste. Et godt råd er at prøve hos Catering Fyn.

Hvis der ikke er nogen, der har erfaring med de firmaer, som du overvejer at bruge, så bør du undersøge, om firmaet er anmeldt på Trustpilot på nettet, for her vil du få tidligere brugeres anbefalinger, hvis de har været glade og tilfredse med mad og service fra firmaet. Ligesom du vil få deres advarsler, hvis brugerne har været utilfredse med det, de har fået leveret.

Catering Fyn kan levere til det hele

 

Det afgørende er, at du føler dig tryg med dit valg, og hos Catering Fyn kan du tale med erfarne kokke, hvis mål det er at sikre at maden til din fest bliver, som du ønsker det, og at den bliver leveret til den aftalte tid og på en måde, der ser smuk og festlig ud. Målet er jo, at du får en fest, hvor du netop ikke skal bekymre dig om maden.

 

Find et godt udvalg af menuer til enhver anledning hos Catering Fyn.