Vil du gerne købe nye helårsdæk?

Jeg er ejer af en ældre Volvo, som kører som en drøm. Det som jeg dog er supertræt af er jeg konstant skal have skiftet dæk efter sæsonen. Jeg har to børn, så jeg går meget op i sikkerhed. Dette er også en af hovedårsagerne til at jeg hat besluttet mig for at købe en Volvo. En af mine venner fortalte mig nemlig at Volvo er den sikreste bil du overhovedet kan få fat i. Derfor er jeg også klar over vigtigheden af at få skiftet dæk.

Helårsdæk var det rette valg

Jeg undersøgte om der ikke var en anden mulighed end at jeg skulle have min bil til mekaniker hvert halve år. Derfor fandt jeg frem til at det var en mulighed at skifte til helårsdæk. Et helårsdæk samler det bedste fra sommerdæk og vinterdæk og samler det i et dæk. På den måde er det muligt at køre med samme dæk året rundt. Jeg besluttede mig for at prøve det af.

 

First Stop Danmark leverer en god service

Det næste valg bestod i at vælge den rette forhandler. Mekanikere har et blakket ry og når man ikke som mig ved noget om biler, kan man hurtigt ende med at betale alt for mange penge. Heldigvis har jeg en fast mekaniker, som jeg har gået til i en årrække. Nemlig First Stop Vordingborg. En eftermiddag efter arbejde besluttede jeg mig for at køre derned.

 

God service til lavpris

Da jeg kom derned, mødte jeg som sædvanligt et venligt og hjælpsomt personale. De var helt med på ideen om at jeg skulle skifte til helårsdæk. Derfor blev jeg præsenteret for en række af deres forskellige dæk. Jeg foretog mig valg og de kunne montere dækkende med det samme. Nu har jeg haft mine helårsdæk på et par måneder og jeg må sige at jeg er tilfreds med resultatet! Derfor vil jeg klart anbefale at få monteret helårsdæk hos First Stop.