Hvorfor skal netop du have en el cigaret – og hvad skal du huske på?

I dagens Danmark er der stadigvæk store mængder mennesker, som vælger at ryge. Dette er på trods af, at vi alle sammen har hørt de skræmmende historier; både om helbredsproblemer, men også omkring, hvor mange penge det egentligt koster at holde sådan en vane kørende. For der er ingen tvivl om, at tobakken er skadelig for dig, men det kan også være rigtigt svært at kvitte. Selvom der eksisterer både plastre, tyggegummi og støttegrupper til dem, som gerne vil stoppe, så har det jo vist sig, at det ikke altid er helt effektivt nok. Der er dog en helt ny måde at undgå mange af de skadelige stoffer, som man finder i cigaretter – nemlig el cigaretten. Tendenserne viser, at disse typer smøger ikke kun er meget sundere, men faktisk også, at de kan hjælpe til med at skrue ned for nikotinforbruget.                                                                                                                                                                El cigaretter er ekstremt simple i deres operation. På dem finder du en knap, som er den du holder nede, når du gerne vil ryge eller ”dampe”, som det også kaldes. Herefter bliver der sendt strøm igennem nogle spoler med en bestemt modstand, og strøm har en tendens til at udlede varme for eksempel, når man rører ved en lyspære. Denne varme bliver så brugt på en væske, ofte kaldet en e væske, der bliver varmet op. Der denne opvarmede væske, der omdannes til dampen, som du så kan suge ind og puste ud igen – fuldstændigt som med en normal cigaret. Men hvorfor er dette så utroligt smart? Det er fordi, at mange af de skadelige stoffer, som du finder i cigaretter er i tobakken. Siden der ikke er nogen tobak i elektriske smøger, så vil du ikke indtage disse stoffer på samme måde, og du undgår da mange af helbredsproblemerne.

El cigaretter til alle!

Mange hjemmesider er nu begyndt at udbyde den populære el cigaret i mange forskellige afskygninger og former. Fordelene ved el cigaretter er mange, men af dem er, at disse små enheder kommer i forskellige udgaver, som kan give dig forskellige oplevelser. En af disse varianter er baseret på mængden af nikotin, som du finder i den væske, som opvarmes. Dette er oftest de følgende:

  • 0 mg
  • 12 mg
  • 20 mg

Dette gør, at du selv kan variere alt efter, hvor meget du har brug for. Der er selvfølgelig ingen regler, men generelt kan det siges, at hvis du ryger to pakker om dagen, så skal du have 20 mg, 12 mg, hvis det er en pakke om dagen, og hvis du bare godt kan lide følelsen af at ryge, så er det 0 mg. På denne måde kan du selv variere din oplevelse!                                                                                                                                                                                                 Der er dog også mange andre fordele ved en el cigaret:

  • Du lugter ikke af tobaksrøg længere
  • Det er meget billigere at ryge el cigaretter, både på kort og på langt sigt
  • Du kan stadig bibeholde vanen af at ryge – bare uden alle de skadelige stoffer
  • Du kan få mange varianter med forskellige smage og nikotinindhold

Det er en el cigaret til alle, fordi at du kan få ting som forskellige smager og forskellige mængder af nikotin i netop din enhed. Der findes både de traditionelle smage i form af tobak og mentol, men er du eventyrlysten kan du også prøve både æble og energidrik. Et godt tip er at starte med de klassiske; ryger du tobak, så starter du med tobak, og ryger du mentol, så starter du med mentol. Så er du velkendt grund, og bliver du lidt træt af den smag kan du altid prøve en anden.